LEDENEVENT 10 OKTOBER

Op maandag 20 juni zou het event plaatsvinden voor de leden van Profit4MO en ’t Heft. Wij hebben gemerkt, dat de behoefte voor zo’n event er is, maar dat 20 juni voor veel mensen niet goed past. Omdat wij graag iedereen de kans willen geven om de leveranciers te ontmoeten, maar natuurlijk ook dat de leden onderling elkaar kunnen spreken, hebben wij besloten om het event te verplaatsen naar maandag 10 oktober 2022. Wij denken dat deze datum een geschiktere dag is. De inloop start vanaf 11 uur. Je  kunt binnenkomen op een tijdstip wanneer dat voor u het beste uitkomt. Voor de verdere indeling van het event word je tussentijds natuurlijk op de hoogte gebracht.

Wat kun je verwachten van dit event?
Een open sfeer waarbij u, onder het genot van een hapje en een drankje, een aantal leden en de leveranciers beter kunt leren kennen. Iedere leverancier heeft een eigen stand om u te informeren wat zij voor jullie kunnen betekenen.

Wanneer je al bent aangemeld voor 20 juni, dan ontvangen wij graag een reactie of ook de nieuwe datum 10 oktober 2022 past. Ook een nieuwe aanmelding voor het evenement kan via een mailtje naar info@theft.nl.Vermeldt hierbij jouw organisatie en het aantal personen. Mocht je dat prettig vinden dan kun je ook aangeven hoe laat je verwacht te komen.

Graag tot ziens bij het ledenevent op maandag 10 oktober 2022 bij Vervoort Meubelen in Goirle.

Scroll naar top