Van Ginkel Schoonmaak

Van Ginkel is al bijna 60 jaar een familiebedrijf gevestigd in het Brabantse Westerhoven. Met “alles voor de schoonmaak” vertegenwoordigen wij een groothandel in schoonmaakproducten, materialen en machines met persoonlijke Service! Van Ginkel is Partner van Groveko.

Bedrijfsinfo

Van Ginkel is al bijna 60 jaar een familiebedrijf gevestigd in het Brabantse Westerhoven. Met “alles voor de schoonmaak” vertegenwoordigen wij een groothandel in schoonmaakproducten, materialen en machines met persoonlijke Service! Van Ginkel is Partner van Groveko waarmee intensief wordt samenwerkt met betrekking tot assortiment en logistiek waarbij klanten uit Brabant en Limburg  door Van Ginkel worden bediend.

Ons assortiment bestaat uit A-merken zoals Nilfisk, Tork, Dr. Schnell, Katrin, Vileda et cetera met hiernaast een concurrerend en voordelig Huismerk. Wij hebben door het jaar continue nieuwe acties waarvan u op de hoogte wordt gehouden en kunt zien op onze webshop www.vanginkelschoonmaak.nl

Wij komen graag bij u op bezoek om schoonmaak en onderhoud te inventariseren, advies met behandeladviezen of een demonstratie van een machine verzorgen die wellicht noodzakelijk is. Leveringen tot in de werkkast, monteren van nieuwe sanitair dispensers, wisselen van vuile matten voor schone en onderhoud uw schoonmaakmachine(s) wordt verzorgd door onze Servicedienst.

Voor vragen of bestellingen kunt u ons bellen op 040-2030370, of mailen verkoop@vanginkelschoonmaak.nl. Informatie, prijzen en ook bestellen kan via onze webshop www.vanginkelschoonmaak.nl

Van Ginkel