Logo Vervoort Meubelen

Vervoort Meubelen

‘Welkom bij Vervoort!’ Een bekende leus onder ons hechte team. Met een belangrijke reden, want iedereen met ieder interieurvraagstuk is welkom bij Vervoort. Of het nu gaat om slechts twee barkrukken of een volledig interieurconcept dat van A tot Z gerealiseerd moet worden. Wij helpen en adviseren u graag met veel enthousiasme in onze showroom in het Brabantse Goirle.

‘Welkom bij Vervoort!’

Een bekende leus onder ons hechte team. Met een belangrijke reden, want iedereen met ieder interieurvraagstuk is welkom bij Vervoort. Of het nu gaat om slechts twee barkrukken of een volledig interieurconcept dat van A tot Z gerealiseerd moet worden. Wij helpen en adviseren u graag met veel enthousiasme in onze showroom in het Brabantse Goirle.

Veelzijdig en gastvrij

Het is niet voor niks dat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel staat. Want als interieurpartner willen wij bijdragen aan het creëren van een gastvrij en welkom interieur. Met als uitgangspunt dat het gekozen interieur bij u en uw bedrijf past.
Maar minstens zo belangrijk, ook passend voor iedere portemonnee. Wij bieden een breed assortiment aan in uitstekende en diverse stoffen en materialen. En door onze scherpe prijsstelling creëren we een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Waarom kies je voor Vervoort?

Sinds jaar en dag is Vervoort gespecialiseerd in horeca inrichting. Wanneer je bij ons aanklopt voor nieuw meubilair, willen wij ervoor zorgen dat je daar zelf geen last van ondervindt. Wij vinden het belangrijk dat wij u ontzorgen betreft het meubilair, zodat u zich kan blijven focussen op uw eigen gang van zaken. Met eigen vrachtwagens rijden de collega’s van logistiek de meubels naar de klanten af en zorgen zij naast de levering voor het plaatsten en de montage van het meubilair.
Een inrichting moet uitnodigen tot binnen komen, binnen blijven en terugkeren.
Hierbij helpt onze Studio graag en gaat geen enkele creatieve uitdaging uit de weg. Door samen met u naar de beste indeling van de ruimte te kijken, stellen zij het plan op. Daarbij adviseren zij in de perfecte combinatie van materialen en kleuren. Want bij een totaal interieurproject draait het om veel meer dan alleen meubilair. De complete sfeer met wand- of vloerbekleding en raamstoffering is dan minstens zo belangrijk. Een nieuwe pvc vloer in combinatie met nieuwe gordijnen? Wij doen het allemaal!

Wij zien en spreken u graag eens in onze showroom, u bent van harte welkom!