Ledenvoordeel

Doel

Kwaliteit en voordeel voor de leden van ‘t Heft

Opzet

’t Heft is een samenwerkingsovereenkomst met Profit4MO aangegaan vanaf 1 januari 2021. Deze organisatie heeft voordeelcontracten afgesloten met een aantal leveranciers van producten/diensten die in gemeenschapshuizen/buurthuizen van belang kunnen zijn. Leden van ’t Heft kunnen van deze voordeelcontracten gebruik maken.

Informatie over de contracten

Die staat elders op de website. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt in openbare en in vertrouwelijke (contract-) informatie. De vertrouwelijke informatie kan alleen worden ingezien na inloggen.

Afsluiten contract per huis

Via contactinformatie op deze site. Rechtstreeks tussen lid van ‘t Heft en een contractpartij.

Al een aantal jaren lopen de inkomsten van onze leden terug. Enerzijds bezuinigen steeds meer gemeenten op hun subsidies, anderzijds besteden de bezoekers van onze huizen minder. Voor het bestuur van ’t Heft is dit aanleiding geweest om te bezien op welke wijze ook aan de kostenkant voordelen zijn te realiseren voor de leden.

De inkooporganisatie Profit4MO sluit mantelovereenkomsten af met bedrijven. Door onze samenwerkingsovereenkomst met Profit4MO ontstaat voor leden van ’t Heft de mogelijkheid om hierdoor voordeel bij hun inkoop te behalen. ’t Heft heeft met Profit4MO afspraken gemaakt voor een periode van twee jaar. Periodiek wordt de samenwerking geëvalueerd. ’ t Heft ontvangt jaarlijks een vergoeding van Profit4MO. Het succes van deze samenwerking zal in belangrijke mate afhangen van het gebruik door de leden van ‘t Heft van de voordeelcontracten.

Als er behoefte is aan bepaalde contracten, dan horen wij dat graag via de contactpagina.

Overeenkomsten ledenvoordeel

Rombouts koffie

Rombouts wordt al meer dan 125 jaar gedreven door het koffiebranden. En wat destijds begon, is intussen een bedrijf geworden met € 160 miljoen omzet en met 600 medewerkers die even gemotiveerd en vol passie over koffie zijn als onze oprichter. We gaan zelf onze koffie selecteren in Midden- en Zuid Amerika, Azië en Afrika. We branden ook op artisanale wijze en nemen eveneens deel aan de duurzame ontwikkeling in de koffiehandel.

Meer informatie »

Gotcha

Sinds 1993 is Gotcha actief in de AV & entertainment industrie. Gotcha is een betrouwbare full-service organisatie die gespecialiseerd is in het verzorgen van geluid-, licht- en beeldtechniek.

Meer informatie »

Twelve

Dé betaaloplossing voor vrijwilligers. Twelve is specialist op het gebied van gebruiksvriendelijke betaaloplossingen.

Meer informatie »

Van Ginkel Schoonmaak

Van Ginkel is al bijna 60 jaar een familiebedrijf gevestigd in het Brabantse Westerhoven. Met “alles voor de schoonmaak” vertegenwoordigen wij een groothandel in schoonmaakproducten, materialen en machines met persoonlijke Service! Van Ginkel is Partner van Groveko.

Meer informatie »
Logo W&B Consultants

Subsidies | W&B consultants

Subsidie krijgen voor een project is niet eenvoudig. Er zijn veel richtlijnen en voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Een subsidietraject vraagt daarom veel deskundigheid en tijd. W&B Consultants biedt hierin de helpende hand. Met W&B consultants zijn kortingen op de normale tarieven afgesproken.

Meer informatie »
Heineken logo

Drankinkoop Heineken

Heineken is de grootste brouwerij van Nederland en wij zijn ervan overtuigd met Heineken een goede partner te hebben gevonden. Mede vanwege de opstelling in de gesprekken met Heineken en zij geen afnameverplichtingen (ook wel meerjarige contracten genoemd) mogen sluiten, heb je met Heineken als leverancier de vrijheid die je vandaag de dag mag verwachten van leveranciers.

Meer informatie »
Logo Vervoort Meubelen

Vervoort Meubelen

‘Welkom bij Vervoort!’ Een bekende leus onder ons hechte team. Met een belangrijke reden, want iedereen met ieder interieurvraagstuk is welkom bij Vervoort. Of het nu gaat om slechts twee barkrukken of een volledig interieurconcept dat van A tot Z gerealiseerd moet worden. Wij helpen en adviseren u graag met veel enthousiasme in onze showroom in het Brabantse Goirle.

Meer informatie »