Trainingen

’t Heft heeft trainingen ontwikkeld op basis van de actuele vragen van Brabantse gemeenschapshuizen in buurten en wijken, in dorp en stad. Met deze trainingen kunnen bestuurders, beheerders en vrijwilligers van Brabantse gemeenschapshuizen hun kennis verdiepen en inzetten voor een vitale toekomst van de lokale gemeenschap.

Je kunt je op dit moment aanmelden voor de training ‘besturen, een vak apart’ en voor de training ‘Maatschappelijke rol & functie’. 

Toekomstgerichte trainingen

Nu betaalbaar voor iedereen mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van VSBfonds.

Goed geleerd & ieders kracht

’t Heft biedt leertrajecten op maat voor gemeenschapshuizen:

  • Sociaal ondernemerschap; gemeenschapshuizen 2.0.
  • Besturen, een vak apart; organisatie, samenwerken & activiteiten
  • Maatschappelijke rol & functie; klaar voor de toekomst
  • Training beheerders/bedrijfsleiders
  • Workshop Vrijwilligers & HACCP

Complete trainingsaanbod 2021

deelnemers training aan tafel

Met elkaar leren is een aanbeveling voor iedereen

De training bestuursvaardigheden genaamd ‘Besturen, een vak apart, wordt op verzoek in het najaar opnieuw gegeven. Er is beperkt plaats. Dus ben er snel bij en meld je samen met een of meer collega-bestuursleden aan. Aanmelden kan via de website of een mail naar info@theft.nl De voorjaarstraining is door de deelnemers met veel enthousiasme ontvangen;

Meer over deze training »

Training op maat voor beheerders / bedrijfsleiders

’t Heft heeft een driedaagse training ontwikkeld die aansluit op de huidige behoeften en dilemma’s van de beheerders / bedrijfsleiders, zoals: aansturing van vrijwilligers, sociale omgang, klantgerichtheid, ondernemerschap, communicatie en invloed van maatschappelijke ontwikkelingen. Na eerdere succesvolle edities wordt de training in het najaar van 2021 opnieuw gegeven.

Meer over deze training »
Scroll naar top