Workshop gastvrijheid en voedselveiligheid

In het begin van 2024 hebben er weer workshops Gastvrijheid en Voedselveiligheid plaatsgevonden. Er staan er nog een aantal gepland en bij voldoende belangstelling komen er ook in het najaar nog enkele workshops.
deelnemers van Dorpshuis Valentijn uit Sterksel en De Beckhart uit Nijnsel

CERTIFICAAT VOOR VRIJWILLIGERS

De workshop is speciaal ontwikkeld voor de medewerkers die in het buurthuis veel contact hebben met de gasten/bezoekers. 

De meerderheid van de deelnemers is niet gewend om een aantal uren achtereen te ‘zitten’ en les te krijgen. Achteraf vindt iedereen het een zeer nuttige en leerzame workshop. Ook goed voor de teambuilding.

Resultaten

  • Tijdens de workhop kwam men er achter waar je in de praktijjk wel eens tegenaan loopt. Zaken waar het bestuur richtlijnen over moet verschaffen. Ook zijn er enkele organisatorische verbeterpunten gesignaleerd waar het bestuur direct mee aan de slag kan.
  • Het is voor deze groep duidelijker geworden hoe het dorpshuis in elkaar zit. En wat er allemaal gebeurt/plaats kan vinden.

Reacties deelnemers

Deelnemers gaven onderstaande reacties over de workshops :

  • “Leerzaam, nuttig en bovenal leuk om aan deel te nemen”
  • “Gastvrijheid moet voelbaar zijn!”
  • “Vriendelijkheid staat voorop!”
  • “Gezellige aankleding en schoon gebouw is belangrijk!”
  • “Deze dag als “tip-rijk” en informatief ervaren”
  • “Herkenbare kleding, goed verzorgd er uit zien is wenselijk”

Workshops 2024

In de periode tot aan de zomer staan nog een aantal workshops gepland. 
 

Inschrijven voor najaar 2024

 
Het is de bedoeling om in het najaar 2024, bij voldoende belangstelling, nog enkele workshops te  organiseren. Er is nog enige financieel ruimte in de begroting dit najaar.
De kosten zijn gering omdat het merendeel door het VSBfonds betaald wordt. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Honorering vindt plaats op volgorde van binnenkomst.
Voor meer informatie graag een mail  sturen aan info@theft.nl

Meer trainingen